Leskovac je novi GIGA grad

Vesti 18. maj. 202110:07 > 10:112 komentara
Podeli:
Izvor: Promo

SBB kompanija je saopštila da je Leskovac deseti GIGA grad i da je postao deo najveće mreže nove generacije u regionu.

Nakon Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Niša, Paraćina i Sombora, od sada svi SBB korisnici i u Leskovcu mogu da uživaju u digitalnoj televiziji na do tri televizora bez dodatnih troškova, visokom kvalitetu slike i zvuka i neverovatnim brzinama interneta do 1 Gbps u EON paketima, navodi se u saopštenju.

„U skladu sa svetskim trendovima, SBB nastavlja da širi svoju GIGA mrežu, digitalizuje gradove u kojima pruža usluge i na taj način korisnicma omogućava vrhunsku inovativnu uslugu zabave, informacija i komunikacija. Tokom protekle dve godine SBB kompanija je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, omogućila digitalnu televiziju i unapredila brzine interneta u deset gradova“, saopšteno je.

Brzine interneta u EON paketima se povećavaju automatski, u EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu uživati u brzinama interneta do 1Gbps.

SBB kompanija poziva korisnike da pređu na EON pakete koji u sebi sadrže televiziju, internet i telefoniju uz akciju za nove korisnike – 6 meseci po 1 dinar.

„Prelaskom na EON pakete korisnici dobijaju vrhunsko iskustvo gledanje televizije uz EON Smart Box koji svaki TV pretvara u Smart TV, EON profile u okviru kojih se preporučuje korisnicima ono što najviše vole da gledaju, EON Kids profil, EON Connect za upravljanje kućnim internetom, gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima i Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova, super brzi internet i telefoniju“, saopštila je kompanija SBB.

Više informacija korisnici mogu da dobiju na sajtu sbb.rs, posetom prodajnom mestu u Leskovcu, Ulica Rade Končara 1 ili pozivom Kontakt centra na 19900.

SBB je deo United Grupe u okviru koje posluje i N1.

Komentari

Vaš komentar