Lečić dobio poziv da da izjavu u tužilaštvu

Vesti 24. mar. 202121:20 > 22:1737 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Glumac i političar Branislav Lečić najavio je da je dobio poziv da u petak da iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom optužbi koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 7. maja 2012. godine.

Povezane vesti:

Lečić je u video izjavi rekao da su ga mediji već osudili i da je dovedeno u pitanje i njegovo ime, prezime i karijera i naveo da će se boriti da dokaže istinu ako treba i na poligrafu.
On je rekao da sa Danijelom Štajnfeld nije imao nikakvu vezu, osim poslovne.

Naveo je da niko nema pravo da pokreće hajku na nekoga i da uvek mora da postoji pretpostavka nevinosti.

„Ne tražim ništa drugo nego da ovo o čemu govorimo bude na onom mestu gde su profesionalci i gde se o tome odlučuje na jedan ozbiljan i zakonski način“, rekao je Lečić.

On se, takođe, izvinio Danijeli Štajnfeld i, kako je rekao, svakoj ženi koja se osetila ugroženom, potcenjenom ili poniženom ako ju je on „u bilo kom trenutku, u bilo kom potezu, nekoj misli, slučajnom gestu, ili namernom gestu uvredio, povredio, ponizio“.

Danijela Štajnfeld, koja je pre nekoliko meseci u dokumentarnom filmu koji je snimila u Americi otkrila da je bila žrtva silovanja, da bi pre nekoliko dana u Višem tužilaštvu u Beogradu izjavila je da ju je silovao Branislav Lečić.

Komentari

Vaš komentar