Krkobabić: Vučić dosledno istrajava na braniku nacionalnih i državnih interesa

Vesti 20. avg 202217:54 14 komentara
N1

Povodom nastavka razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima privremenih kosovskih institucija u Briselu, predsednik PUPS - solidarnost i pravda Milan Кrkobabić je izjavio da u ime te partije "upućuje snažnu podršku predsedniku Vučiću".

„U ime Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – solidarnost i pravda, upućujem snažnu podršku predsedniku Vučiću koji uporno, dosledno i razborito istrajava na braniku naših nacionalnih i državnih interesa. Aleksandar Vučić pokazuje državničku mudrost, povlači prave poteze u pravom trenutku, u interesu mira i zaštite prava Srba u našoj južnoj pokrajini“, naveo je Krkobabić u pisanoj izjavi.

Prema njegovim rečima, kada su u pitanju „sudbina zemlje i sudbina našeg naroda na Кosovu i Metohiji“, postoji samo jedna „strana istine i činjenica“.

„I Vučić i svi mi smo na jednoj strani – na strani Srbije. Sve brojnije politikantske deobe i, nažalost, na različite načine izazvane učestale seobe moraju da stanu. To je imperativ opstanka Srbije. Danas je tim povodom neophodno da, bez obzira na različite političke poglede i stavove o nekim drugim pitanjima, pokažemo maksimalno jedinstvo po pitanju Кosova i Metohije i bezrezervno podržimo predsednika Vučića“, istakao je Кrkobabić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare