KP: Nema novih akcija na Brnjaku, hameri su deo redovnih pograničnih patrola

Vesti 26. apr. 202216:222 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Uprkos izveštajima više prištinskih medija da je nekoliko oklopnih vozila specijalne jedinice kosovske policije stacionirano na prelazu Brnjak, u Kosovskoj policiji regiona Sever za Kossev navode da nikakvih novih akcija nema na ovom prelazu.

Pročitajte još:

Kako su iz KP precizirali, u odnosu na prepodnevnu istragu koju je policija vršila na relaciji od više desetina kilometara oko sela Zupče, gde je rano jutros došlo do novog oružanog napada na policijsko vozilo, nema izveštaja o drugim akcijama u opštini Zubin Potok, piše Kossev.

Istovremeno, hameri koji su stacionirani na ovom prelazu a koje listom objavljuju prištinski mediji navodeći da su u pitanju specijalne jedinice, zapravo su deo redovne patrole kontrole prelaza.

„Hameri koji se vide na Brnjaku su deo redovnih patrola pogranične Kosovske policije i ova vozila koriste pogranične jedinice za kontrolu prelaza“, za Kossev su kazali u Kosovskoj policiji regiona Sever.

Kossev je ranije javio i da su jedinice Kosovske policije obavile pretres jednog objekta u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Mitrovice.

Komentari

Vaš komentar