Kossev: Rada Trajković oslobođena optužbi za uvredu načelnika Uprave BIA

Vesti 03. dec. 202111:20 > 11:494 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Pravni zastupnik Rade Trajković advokat Vladimir Gajić potvrdio je da je završen sudski proces pred Drugim Osnovnim sudom u Beogradu protiv Trajković po tužbi načelnika Uprave BIA Bojana Dimića i da je njegova klijentkinja oslobođena optužbi, piše Kossev.

Strane su u četvrtak iznele završne reči, a potom je objavljena presuda u kojoj je stajalo da se Rada Trajković oslobađa optužbi, rekao je Gajić za portal Kossev.

Dimić je tužio Trajković zbog uvreda tokom gostovanja u emisiji „Utisak nedelje“ 2. juna 2019. godine, podseća portal.

Pročitajte još:

Trajković je tada govorila o ubistvu Olivera Ivanovića, da je to prijavljivao institucijama u Srbiji, kao i o spotu koji je puštan na televiziji Pink pre ovog ubistva, a u kome je Ivanović prikazan kao izdajnik.

„To su morale da rade srpske bezbednosne službe ili mafija, ako je tako sofisticirana i poseduje takvu tehniku. Bojim se da na Kosovu, posmatrajući tu grupu kako funkcioniše, kako sarađuje… Imala je bliske veze, recimo šef DB ili BIA, kako se zove to sada, neki Dimić, on je bio stalno sa tim Radoičićem“, rekla je Trajković tada.

„Gotovo mislim da su oni imenovali ljude u sistemu srpskom, pomagali kod izbora. I posle nekog vremena, normalno, imamo ubijenog Olivera“, deo je onoga što je Trajković rekla u „Utisku nedelje“.

Komentari

Vaš komentar