Tepić ispred SNS, skup na ivici većeg incidenta – uvrede, povici i kokoška

Vesti 09. feb 202119:15 > 20:01 45 komentara

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić tvrdi da su članovi kriminalne grupe nedavno uhapšenog Veljka Belivuka obezbeđivali predsednika Srbije Aleksandra Vučića na otvaranju stadiona u Novom Pazaru 2017, kao i da su u znak podrške naprednjacima, organizovali bakljade na krovovima zgrada u Pančevu. Marinika Tepić novinarima se obratila ispred sedišta SNS u Pančevu, a pristalice te stranke njeno obraćanje ometale su povicima i uvredama. Skup je sve vreme bio na ivici većeg incidenta.

„Ovde su doveli ljude iz Novog Sada, Tomislav Lovreković koji pokušava da izazove incident je bio uhapšen zbog pretnji meni jer je napisao da sve Marinike treba ubiti prvo snajperski, pa artiljerijski… bio u zatvoru jer je pretio“, navela je Tepić u ometanom obraćanju.

Jedni su, kažu, došli sa porukom – kocka je bačena, drugi su na njih bacili kokošku. Potpredsednica SSP Marinika Tepić objašnjava da je Aleksandar Vučić organizovao, kako je rekla, vrištače, huškače i izazivače mržnje, samo da se ne bi čula istina o predsednikovoj povezanosti sa tzv. Veljom Nevoljom, objašnjava Tepićeva.

POVEZANE VESTI

„Velja Nevolja je bio dobar i valjao je do pre pet dana, a od pre pet dana je nevaljao. Dok je Vučić uz nogu držao Velju Belivuka kao svoju privatnu mafiju, bio mu je dobar, a sada kada se otrgao kontroli, on mu se sveti i optužuje nas koji otkivamo istinu da stojimo iza toga. Ne, ne, Srbija vidi sve ovo i treba da vidi“, navela je ona.

Tepićeva je ispred sedišta SNS-a u Pančevu novinarima pokazala fotografije na kojima se, kako kaže, jasno vidi gde su sve bili članovi te kriminalne grupe.

„Ovo je Vučić na otvaranju, a ovo je ekipa Belivuka na istom tom otvaranju, obezbeđuje lično predsednika dok on otvara stadion u Novom Pazaru. Evo ga stadion, da se vide sve boje, da nema nikakve sumnje da je Belivuk sa ekipom obezbeđivao Vučića. Dakle ovo je Belivukovo obezbedjenje u Novom Pazaru, a ovo su isti ti ljudi koji dave novinare na inauguraciji Vučića 2017“, dodaje.

Marinika Tepić, Pančevo, incident
N1

Tepićeva je pokazala i fotografiju na kojoj se, prema njenim rečima, vidi Vladimir Grek, koji je uhapšen zajedno sa Belivukom. Ona kaže da je ispred sedišta SNS-a u Pančevu Grek snimljen u aprilu 2020, kada je, objašnjava Tepićeva, dobio direktivu da organizuje bakljadu na krovovima protiv opozicije. Greka je kako tvrdi potpredsednica SSP, sadašnji gradonačelnik Pančeva zaposlio u JKP Higijena.

Konferencija za medije bila je sve vreme na ivici većeg incidenta, jer je nekoliko desetina pristalica SNS-a konstantno pokušavalo da povicima i vređanjem prekine obraćanje Tepićeve, a potom se na kraju konferencije i zaputilo za njom.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare