Konačno počinju „Milioner“ i „Savršena večera“ na Nova S

Vesti 19. sep 202218:10 2 komentara
Promo

Televizija Nova S jesenju šemu kompletira sa dva velika show programa koji počinju da se emituju večeras – kvizom "Želite li da postanete milioner" i emisijom "Savršena večera".

Novi kulinarsko-takmičarski šou koji će se emitovati pet puta nedeljno od 20.30h „Savršena večera“ baziran je na jednom od najuspešnijih britanskih formata „Come Dine With Me“, koji je adaptiran u preko 30 zemalja sveta.

Već u prvoj nedelji pripremili smo iznenađenje za gledaoce – svoje kulinarsko umeće će pokazati i učesnica Survivora Maša Kuprešanin iz Novog Sada, navodi United Media. Ona će se sa još četvoro svojih sugrađana takmičiti za nedeljnu nagradu od 500 evra. „Savršena večera“ se snima širom Srbije: Čačak, Kragujevac, Valjevo, Niš, Novi Sad, Beograd… A svi zainteresovani se i dalje mogu prijaviti na ovom linku.

Drugi veliki novitet u programskoj šemi Nova S je omiljeni kviz svih generacija i jedan od najpopularnijih svetskih formata „Želite li da postanete milioner“. Gledaoci u Srbiji nisu imali priliku da domaće izdanje gledaju u proteklih deset godina zato ih pozivamo da uz Nova S budu večeras u 21.30h i uživaju u ovom velikom povratku Milionera, ali i Ivana Zeljkovića u ulozi domaćina. Učesnici se takmiče za nagradu od 5.000.000 dinara, a kviz će se emitovati od ponedeljka do četvrtka.

Učesnik koji sedne u „vruću stolicu“ ima zadatak da tačno odgovori na 15 pitanja kako bi osvojio maksimalnu nagradu. Za svako pitanje su ponuđena četiri odgovora i svako nosi određenu sumu. Na petom i desetom pitanju nalaze se zagarantovane sume. Ukoliko takmičar da pogrešan odgovor, osvaja samo sumu koja mu je poslednja zagarantovana. Takođe, učesnici imaju pravo da odustanu od igre kad god požele.

Na putu da osvoje milione imaju na raspolaganju imaju tri vrste pomoći: „pola-pola“, „pozovi prijatelja“ i „zamena pitanja“. Vreme za razmišljanje je neograničeno.

Očekivanja od samih takmičara će ovog puta biti dodatno veća ako se uzme u obzir to da tokom prethodnih izdanja kviza u Srbiji niko nije uspeo da odgovori na svih 15 pitanja i osvoji maksimalan novčani iznos.

Proteklog vikenda su novu sezonu počeli Ivan Ivanović i Zoran Kesić, a od prve nedelje septembra na male ekrane su se vratili Olja Bećković, Mentalno razgibavanje, Među nama sa Majom Nikolić kao i Probudi se sa Nevenom Madzarević. Jutarnji program vikendom priprema Danilo Mašojević a nedeljom je na programu emisija o zdravlju naše doktorke Katarine Bajec.

Od 1. oktobra gledaoce Nova S očekuje novitet u informativnom programu jer tada startuje novi Dnevnik dok se za nastavak sezone pripremaju još dva velika formata – Najveći gubitnik i Survivor.

Najbolji zabavni sadržaji i kvalitetan, informativni program su i dalje na televiziji NOVA koja je svim gledaocima dostupna na platformama SBB, EON i Total TV.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare