Kon: Za tri nedelje brojevi novozaraženih mogu postati četvorocifreni

Vesti 17. jul. 202114:28 > 14:35187 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Predrag Kon objavio je da se za tri nedelje može desiti da brojevi novih slučajeva ponovo postanu četvorocifreni na dnevnom nivou, a da će bolnice novozaraženima "verovatno početi da se pune već za sedam dana".

On je na svojoj Fejsbuk stranici napisao da „nema vremena za premišljanje“ i da bi zbog toga hitno trebalo početi sa obaveznom vakcinacijom zdravstvenih radnika, a zatim i ostalih grupa stanovnika koji su u posebnom riziku ili su u prilici da masovno zaražavaju druge zbog posla koji obavljaju.

Za one za koje sam sotona, prodana duša, izdajnik, po kojima se zlurado radujem ponovnom porastu kovida 19, molim, pa i…

Posted by Predrag Kon on Saturday, July 17, 2021

„Za one za koje sam sotona, prodana duša, izdajnik, po kojima se zlurado radujem ponovnom porastu kovida 19, molim, pa i insistiram da se usredsrede na jedinog protivnika svih nas, a to je virus, ovog puta u delta varijanti. Za one koji me optužuju da širim paniku… Kada vatra započne sakrijete se i ne gledate, samo da niko ne vidi… Manite se toga“, napisao je Kon.

Više vesti o kovidu-19 i posledicama pandemije u zemlji i svetu čitajte na stranici Koronavirus.

Komentari

Vaš komentar