Kompanija JUB i brend JUPOL godinama pomažu deci iz socijalno ugroženih sredina

Promo/JUB

Kompanija JUB i ove godine nastavlja sa tradicionalnom društveno odgovornom aktivnošću u saradnji sa Crvenim krstom Srbije, već šestu godinu zaredom.

Od svake prodate kante JUPOL-a, godinama „JUB“ donira i podržava projekat oporavka dece iz socijalno ugroženih sredina na teritoriji Srbije.

Ove godine na globalnom nivou sva preduzeća u sastavu JUB grupacije, ne samo JUB Srbija kojoj je to kontinuirana aktivnost, imala su za cilj da pomognu deci iz socijalno ugroženih sredina.

Pored donacija, projekat je promovisan na lokalnom nivou na jedan zabavan i nadasve jedinstven i edukativan način, kroz JUPOL kviz. Cilj je bio da se na taj način angažuje što veći broj vernih potrošača i saradnika na njegovom sprovođenju, tako što bi podigli svest da će kupovinom proizvoda JUPOL Plus od 15 l ujedno i učestvovati u ovoj plemenitoj aktivnosti.

Putem JUPOL kviza edukovali smo naše pratioce o interesantnim međunarodnim događajima koji su povezani sa bojama, a njih 50 je tom prilikom nagrađenoi specijalnim JUPOL plažnim peškirima.

Ova društveno odgovorna akcija jbila je podržana i od strane trgovačke mreže, gde je na svim punktovima tokom trajanja promotivnih aktivnosti bila iskomunicirana saradanja sa Crvenim krstom Srbije i poziv kupcima da daju svoj doprinos u podršci programu.

Celogodišnja aktivnost prikupljanja sredstava, upravo sada, krajem avgusta, u letnjem kampu u Baošićima dobila je konačnu realizaciju kada su se mališani iz Kanjiže uputili po prvi put na more.

Deca koja su dobila ovu vrstu pomoći ove godine, iz Opštine Kanjiža, su 13. 08 krenuli su put Baošića, opremljena osmesima, nadom i snovima iščekuju nova poznanstva, edukacije, druženja koja će trajati do 22.08.

Ovom prilikom vam prenosimo njihove utiske i emocije sa druženja sa pripadnicima kompanije JUB.

Promo/JUB
Promo/JUB
Promo/JUB
Promo/JUB

Posvećenost kompanije JUB društveno odgovornom poslovanju i brizi o zajednici u kojoj posluju, godinama se najviše manifestuje kroz donacije usmerene deci iz socijalno ogroženih sredina. Zahvaljujući dugogodišnjem projektu i saradnji sa Crvenim krstom Srbije, imali smo mogućnost i zadovoljstvo da preko 200 mališana pošaljemo na različite edukativno-kreativne radionice, kako u zemlji tako i u regionu. Ovaj projekt se prilagođavao i spoljnim okolnostima i ograničenjima, pa je tako u doba svetske pandemije, komapnija JUB izdvajala sredstva za podršku online nastavi kroz kupovinu računara i školske opreme.