Karleuša na sajtu javnih nabavki, „pregovarački postupak“ o ceni nastupa u toku

Vesti 26. jul 202219:45 > 19:51 23 komentara

Nakon što je gradonačelnik Leskovca najavio da će građani za nastup Jelene Karleuše platiti 20.000 evra, iz Pokreta za Leskovac najavili su da će skupljati novac da plate pevačici da ne nastupi. Rasprava u leskovačkoj javnosti, ali i na društvenim mrežama, u koju se uključila i Karleuša, danima se ne smiruje.

Prošle godine Ceca, ove Jeca. Da će Jelena Karleuša pevati na leskovačkoj Roštiljijadi, a nastup koštati 20.000 evra, najavio je gradonačelnik Leskovca.

„A mi najavljujemo da ćemo skupiti novac da ne peva“, poručuje Predrag Mitrović iz Pokreta za Leskovac.

Pročitajte još:

Gradonačelnik, nakon provobitne objave, sada bez komentara.

Trubači čekaju da se završii svadba, mi gradonačelnika. Trubači su dočekali mladence, mi gradonačelnika ne, ali su iz njegove službe posle nekoliko sati preneli da je za izjavu ovlastio direktora Turističke organizacije Leskovca. On, međutim, o ceni nije mogao da govori.

„Pregovarački postupak je u toku, na sajtu javnih nabavki biće objavljena cena“, kratko je rekao Nebojša Kocić, direktor Turističke organizacije Leskovca.

Ali je gradonačelnik cenu rekao, a to bi trebalo da plate Leskovčani, koji će, na primer, od 1. avgusta vodu plaćati 50 odsto više.

Direktor Turističke organizacije uverava da će se uloženo isplatiti.

„Ukoliko neko ko skupi 20, 30.000 ljudi na svom koncertu i oni potroše pet, deset, dvadeset evra, zar iko treba da pita o opravdanosti dovođenja takve zvezde“, kaže Kocić.

Iz opozicije pitaju o opravdanosti i kažu da od skupljanja novca ne odustaju, ali računaju s tim da ga Karleuša neće prihvatiti.

„Mi ćemo koliko budemo sakupili dati onima kojima znači. Imamo troje dece koji se leče SMS porukama i čekaju novac, jednom je jako hitno da skupi novac za operaciju“, rekao je Mitrović.

Šta na sve kaže Jelena Karleuša? U komentarima na društvenim mrežama potvrđuje da dolazi. Na Instagramu odgovara onima koji traže da ne peva, a o onima koji pitaju šta će vegetarijanka na otvaranju festivala mesa poručuje da ne peva roštilju već ljudima.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare