Jovanović: Vučić i Jeremić me napadaju na isti način

Vesti 01. jul 202117:55 > 20:13 44 komentara
Nova.rs/Vesna Lalić

Ekološki aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta reagovao je na intervju predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, u kojem je, između ostalog, naveo da Jovanović radi u korist režima Aleksandra Vučića. On je naveo da ga na isti način napadaju predsednik Srbije i Jeremić, napominjući da je ono što radi čisto i jasno.

Podsetimo, Jeremić je u intervjuu istakao da nema mnogo ljudi kojima nije postalo očigledno da Aleksandar Ćuta Jovanović radi u korist režima, te se jedino može diskutovati da li to radi svesno ili ne.

Jovanović kaže da je Vučiću i Jeremiću zajedničko to što ga napadaju na isti način.

„Na potpuno isti način se Vuk Jeremić i Aleksandar Vučić ophode prema meni i prema najavi mog političkog angažmana. Obojica lažu i namerno konstruišu. To za šta se mi već pet godina borimo je jasno i čisto“, poručuje on, prenosi Nova.rs.

Podsetimo, Jovanović je nedavno najavio da se priprema za beogradske izbore i da, u saradnji sa drugim ekološkim pokreta iz Beograda, pravi program.

„Nije lako da sakupiš ljude za bilo šta i mi smo tu gde smo. Sada se razmišlja šta je racionalno. Ja bih sa Ne davimo Beograd išao zajedno, a uz Skupštinu slobodne Srbije tu je i Nebojša Zelenović kao potencijalni kandidat“, rekao je on.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare