Jovanović: Vlast nema rešenje za ekonomske probleme, pa zamajava narod

Vesti 07. okt 202209:213 komentara
Izvor: N1/arhiva

Poslanik i portparol Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je da vlast nema rešenje za ogromne ekonomske probleme građana, koji jedva sastavljaju kraj s krajem i da se zato bavi "zamajavanjem naroda" u vezi sa formiranjem Vlade i najavama održavanja vanrednih izbora.

„Sve ćemo videti, samo nećemo videti rešenja za probleme građana. Vlast se bavi političkom arhitekturom, čiji je cilj skretanje pažnje sa teškog ekonomskog stanja u državi. Ako izračunaju da su im novi izbori dobro rešenje, onda će biti novih izbora, a ako ne, onda će formirati vladu i ostaće ovaj saziv parlamenta“, rekao je Jovanović za TV Nova S, prenela je Narodna stranka.

Pročitajte još

Na pitanje da li je sadašnja situacija slična onoj iz 1998. godine, kada se 154 dana čekalo na drugu vladu Mirka Marjanovića, Jovanović je odgovorio da se „u Srbiji stalno mogu povlačiti istorijske paralele, jer nam se istorija stalno ponavlja“.

Jovanović je dodao ga ne bi začudilo da predsednik Srbije počne da poziva neke organizacije u vladu nacionalnog spasa.

„Vidim neke političke organizacije, koje su navodno u opoziciji a koje bi mogle da budu deo toga, dok se neke i otvoreno nude da budu u takvoj vladi. Ako bi i bila formirana vlada nacionalnog spasa, to bi bio samo jedan od načina da se ti partneri ubace u vlast“, rekao je Jovanović.

Komentari

Vaš komentar