Jovanović demantuje Đilasa: Aleksićev rejting bio meren, bio bi dobar kandidat

Vesti 25. jan. 202215:30 > 15:3368 komentara
Podeli:

U Narodnoj stranci kažu da su iznenađeni tvrdnjama da rejting Miroslava Aleksića nije meren i da je postajo dogovor sa SSP-om da se urade dva paralelna istraživanja koja bi izmerila potencijal nekoliko mogućih predsedničkih kandidata. Portparol Narodne stranke Stefan Jovanović navodi da su istraživanja upravo danas stigla i da pokazuju da su dobri kandidati i Miroslav Aleksić i Zdravko Ponoš, kao i još nekoliko ljudi.

Kako kaže Jovanović, dogovorena su dva identična istraživanja, sa identičnom metodologijom i identičnim brojem ljudi kako bi kao koalicija uspeli da dođu do imena predsedničkog kandidata.

„Između ostalog, meren je rejting g. Mikija Aleksića, koji je pokazao da je on dobar kandidat“, rekao je Jovanović za N1.

Povezane vesti:

On je kazao da su istraživanja završena u utorak, 25. januara.

Prema njegovim rečima, istraživanje koje je radio Đorđe Vukadinović pokazalo je da postoje kandidati koji imaju dobar rejting, a među njima su Marinika Tepić, Boža Prelević, Miki Aleksić i Zdravko Ponoš.

"Svo četvoro imaju jako dobar rejting koji može da ugrozi Aleksandra Vučića na izborima", rekao je Jovanović.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je za N1 da potpredsednika Narodne partije Miroslava Aleksića iz SSP nisu doživljavali kao predsedničkog kandidata i da ga nisu "merili".

"Merili smo Ponoša i Mariniku Tepić. Tražimo čoveka koji će biti simbol državnog jedinstva, Aleksića sam uvek video kao poslanika i ministra", rekao je on.

Komentari

Vaš komentar