Jeremić: Pominjanje Ponoša kao kandidata iznenađenje za sve nas u stranci

Vesti 04. nov 202113:05 > 13:20 12 komentara
Narodna stranka

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je izjavio da je pominjanje Zdravka Ponoša u medijima kao potencijalnog zajedničkog predsedničkog kandidata opozicije iznenadilo sve u stranci.

Povezana vest

„To je bila jedna vrsta iznenađenja za sve nas u Narodnoj stranci. Mi o tome nismo razgovarali niti postavljamo naše uslove na bilo kakav ultimativan način. Narodna stranka želi da se postigne sporazum svih i tu nemamo ni ultimatume ni kvote niti baratamo sa imenama… Narodna stranka ima puno kvalitetnih ljudi i general Ponoš je svakako jedan od najkvalitetnijih“, rekao je Jeremić za N1 nakon što je pred Višim sudom u Beogradu održano prvo ročište po tužbi predsednika Narodne stranke protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića za povredu časti i ugleda.

Govoreći o toku dogovora sa drugim liderima opozicije, Jeremić je rekao da trenutno „nismo tamo gde bi Narodna stranka volela da budemo“.

„Što se tiče nas, taj dogovor je trebao da bude postignut još juče“, ocenio je Jeremić.

Na pitanje šta je problem, lider Narodne stranke je rekao da ne želi da kaže ništa što bi dodatno otežalo razgovore, koji po njegovom mišljenju, već predugo traju.

Navedenu izjavu pogledajte u okviru razgovora koji je vođen ispred Višeg suda u Beogradu:

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare