Jeremić kod Vučića: Ajde dođi i ajde izađi

Vesti 25. jun. 202113:21 > 14:21151 komentara
Podeli:

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i rukovodioci te stranke Miroslav Aleksić, Borislav Novaković i Vladimir Gajić pojavili su se danas u Predsedništvu Srbije nakon što ih je predsednik Aleksandar Vučić juče javno pozvao na tuču.

Podsetimo, Vučić je ranije pozvao članove Narodne „da dođu i da pokušaju da ga linčuju“ i da će on, kako je rekao, sam da izađe na kraj sa njih petoricom.

Povezano:

Jeremić je rekao da mu je se predsednik danas unosio u lice. „Sišao je predsednik i sav se tresao, bukvalno. Ljudima iz obezbeđenja je bilo neprijatno. Počeo je da se dere i da se unosi nama u lice i da govori: ‘Hajde me tuci’. Oko njega – obezbeđenje. Ja sam ga pozvao da izađe napolje, ali on nije smeo. Nije smeo. Psovao je, vređao i pretio nam, Novakoviću, Aleksiću. Meni se unosio lice i govorio mi – lopužo. Ja sam mu odgovorio najblaže što sam mogao – rekao sam mu izdajniče. Ja sam ga pitao da li sme da pred kamerama to da ponovi i to  da kaže na RTS-u. On je eksplicitno rekao da ne sme“, naveo je Jeremić.

„On je nas pozvao da nas bije, mi smo se pojavili da ga pitamo da li je on stvarno normalan da zove javno, preko televizije, građane Srbije i svoje političke protivnike da nas bije. To je bio naš plan. Mi to nismo stigli jer je on sišao, naravno sa četvoricom iz obezbeđenja i počeo na nas da viče, unosio se u lice… Ljudima uopšte nije bilo prijatno. On se okrenuo i otišao. Mi smo ga pitali – gde ćeš, što bežiš. Pa se vratio, pa nastavio da vređa i psuje, ja sam rekao – samo jednu stvar da te pitam, da li si spreman da sa mnom razgovaraš na televiziji, on je rekao – ne“, tvrdi Jeremić. Kaže da ima i nekoliko svedoka.

Komentari

Vaš komentar