Jedna od žena koje su tužile Tepić: Čast i zadovoljstvo raditi za Markovića

Vesti 23. apr 202113:36 > 14:58 195 komentara

Pomoćnica gradonačelnika Jagodine Marija Jovanović, jedna od 393 žene koje su tužile potpredsednicu Stranke Slobode i pravde (SSP) Mariniku Tepić zbog navoda o podvođenju u Jagodini, za N1 kaže da je bila na svim putovanjima i proslavama koje je organizovao Dragan Marković Palma i da ni na jednoj od njih nije zabeležena nijedna neprijatnost. Čast i zadovoljstvo je raditi za Markovića, kaže Jovanović i dodaje da je Tepić iznela niz kleveta i laži zbog čega su podnete tužbe.

povezane vesti

„Juče smo u Jagodini podnele tužbu, tačnije 393 žene zaposlene u javnom sektoru podnele su krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić jer nas je na najgnusniji i najogavniji način uvredila putem sredstava informisanja kad je u Utisku nedelje iznela niz laži na račun žena zaposlenih u javnom sektoru i to ne možemo da zaboravimo jer nas je uvredila i ponizila na najgori mogući način“, rekla je Marija Jovanović.

Ona je precizirala da je Tepić „izgovorila da gotovo sve žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini su preko posla došle do telefona za druženje, da su privođene u nekim stanovima i da ona koja se dobro pokazala je došla do posla, a koja se nije dobro pokazala nije dobila posao“.

U pitanju su, dodaje, najgore laži.

„Marinika Tepić nije povredila samo nas, već i naše porodice, očeve, majke, braću, sestre, muževe, bake i deke…“, rekla je Jovanović.

Na pitanje da li ima osnove u sumnjama da su žene iz Jagodine primorane da podnesu tužbu, ona je rekla da je to još jedna od laži koje Marinika Tepića svakog dana iznosi u javnost i da će zato „ona odgovarati“.

„Saradnik sam Dragana Markovića Palme već 13 godina i ja sam predsedniku najavila da ćemo podneti krivične prijave jer su me žene kontaktirale. Ogorčene su žene, ogorčeni su i njihovi muževi i to je najmanje što možemo da učinimo da sačuvamo reputaciju – da tužimo Mariniku Tepić“, rekla je.

„Mi ovim branimo svoju čast, svoj ugled i posao koji smo dobili na pošten način“, rekla je Jovanović i dodala da radi poslovima zapošljavanja u SO Jagodina 13 godina i da svako ko je došao radi test opšte kulture i na osnovu svog znanja, svoje stručne spreme, sposobnosti, a ne pobodobnosti dolazi do posla.

„Ko uradi test opšte kulture i informisanja, ko ima adekvatnu stručnu spremu dobija posao naravno“, kaže.

Ona je naglasila da Marković nije inicirao tužbe žena i da ona nema veze sa Markovićem već „nizom laži koje je izrekla Marinika Tepić“.

„Žene iz javnog sektora su ponižene njenom izjavom, izazvala je paniku, nered, zaprepašćenje kod naših porodica, svi su zabrinuti. Moja baka lično se oseća mnogo loše“, rekla je Jovanović.

Ona je naglasila da joj se za 13 godina koliko radi u SO Jagodina nije desila nijedna neprijatnost.

Na pitanje kakve su to žurke organizovane, kaže da je normalno da nakon uspešnog posla, otvaranja fabrika „da ćete imati radni ručak za investitore“.

Ona je rekla da nije isključeno da će žene iz Jagodine tužiti i funkcionerku Narodne stranke Sandu Rašković Ivić zbog iznetih navoda o plesanju oko šipke na tim žurkama.

Na pitanje kako je raditi s Markovićem Palmom, kaže:

„Dragan Marković Palma ima saradnice koje za njega rade više od 10 godina. Čast i zadovoljstvo je raditi za njega. On je pre svega porodičan čovek, veliki domaćin srpski, neko ko je 47.000 građana odveo na putovanja van zemlje. Bila sam na svim putovanjima i proslavama i njihov sam organizator“, rekla je Jovanović i dodala da se nije desila nijedna neprijatnost na tim putovanjima i slavljima.

„Bilo je muzike, naravno da će je biti. Niko ne bi došao u grad tame, dolaze u grad svetlosti, grad budućnosti i tako će biti u narednom vremenskom periodu“, rekla je Jovanović.

Pogledajte celu emisiju N1 Studio Live:

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare