Janko Veselinović i Zoran Alimpić gosti Novog dana

Vesti 05. apr. 202215:15
Podeli:
Novi dan
Izvor: N1

Kakve su šanse za ujedinjenje kompletne opozicije i saradnje u Beogradu? Mogu li se zarad promene vlasti u prestonici rukovati levica i desnica? Hoće li biti ponavljanja izbora u gradu zbog velikog broja nepravilnosti? Šta su zaključci sastanka opozicije? O tome u temi jutra govore predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović i član Gradske izborne komicije ispred "Ujedinjeni za pobedu Beograda" Zoran Alimpić.

Dnevnu štampu komentariše psiholog Žarko Trebješanin.

U proteklih mesec i po dana, od početka rata u Ukrajini, u Srbiji je registrovano skoro 300 firmi čiji su osnivači ili članovi udela državljani Rusije. Postaje li Srbija sigurna luka za ruske kompanije i njihovo poslovanje sa Evropom, reći će nam ekonomski novinar Mijat Lakićević.

Od 7. do 11. aprila u Dvorani Kulturnog centra Beograda biće održana Nedelja finskog filma pod sloganom „Finske priče o ljubavi“. Koliko je srpskoj publici poznata finska kinematografija i šta nam ona nudi, za Novi dan otkriva selektor festivala reditelj Stefan Arsenijević.

U goste nam dolaze i Braća Ratko i Radiša Teofilović, svetski poznati izviođači izvorne muzike, koji će predstaviti svoj novi album "Element".

Komentari

Vaš komentar