Jak pljusak sručio se na Beograd

Vesti 18. jul 202118:17 8 komentara
kiša pljusak beograd N1
N1

Beograd je danas u popodnevnim časovima zahvatilo nevreme praćeno jakom kišom, a Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavio je da se na teritoriji grada očekuje kratkotrajan plјusak sa grmlјavinom.

RHMZ je na sajtu izdao upozorenje da se u narednih sat vremena na području Novog Sada i okoline očekuju obilniji plјuskovi sa grmlјavinom, lokalna pojava grada i kratkotrajno jak vetar, prenosi Nova.rs.

Metorolozi su najavili nestabilno vreme, mestimično sa plјuskovima i grmlјavinom, na jugoistoku, jugu i zapadu Srbije, kao i u Bačkoja, a kako se navodi, lokalno je moguća i pojava grada.

Prema prognozi RHMZ, nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše, plјuskova i grmlјavine zadržava se do utorka. Lokalno se očekuju i vremenske nepogode sa gradom, pojačanim vetrom i velikom količinom padavina.

Od srede sledi poboljšanje vremenskih prilika, te će biti pretežno sunčano, a u poslepodnevnim satima ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Temperature će se kretati oko prosečnih vrednosti za ovo doba godine.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare