Izmene u javnom prevozu zbog održavanja Fajnal fora Evrolige

Vesti 18. maj. 202218:49 > 18:532 komentara
Podeli:
Vrućina, gradski prevoz, GSP, klima uređaj, klimatizovano vozilo, leto, rashlađivanje, prozor, promaja
Izvor: N1

Tokom održavanja takmičenja „Final four Euroleague 2022“ u Beogradu, od 19.5. od 14h do dana 20.5. do 2h, kao i od 21.5. od 12h do 22.5. do 1h doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Kako se navodi na sajtu Sekretarijata, tokom održavanja takmičenja doći će do zatvaranja ulica:

Španskih boraca (deo od kružnog toka u visini Bulevara Arsenija Čarnojevića do Bulevara Zorana Đinđića – smer ka Bulevaru Mihajla Pupina)

Bulevar Zorana Đinđića (deo od Španskih boraca do Antifašističke borbe – oba smera), pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

Vozila sa linija 70 i 74 u smeru ka ulici Bulevar Mihajla Pupina će saobraćati ulicama Bulevar Arsenija Čarnojevića, Omladinskih brigada, Bulevar Zorana Đinđića i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom;

Vozila sa linije 17:

– U smeru ka terminusu „Zemun (Gornji grad)“ će saobraćati ulicama Bulevar Arsenija Čarnojevića, Omladinskih brigada i dalje redovnom trasom.

– U smeru ka terminusu „Konjarnik“ će saobraćati ulicama Bulevar Zorana Đinđića, Španskih boraca, Bulevar Arsenija Čarnojevića i dalje redovnom trasom;

Vozila sa linije 68:

– U oba smera će saobraćati ulicama Bulevar Zorana Đinđića, Antifašističke borbe, Bulevar Mihajla Pupina, Španskih boraca, Bulevar Zorana Đinđića i dalje redovnom trasom.

Komentari

Vaš komentar