Iz AMSS upozoravaju: Moguće gužve uoči prvomajskih praznika

Vesti 30. apr. 202114:052 komentara
Podeli:

Na kružnom toku Preljina i kroz centar Čačka saobraćaj je usporen, a kolone vozila se protežu do naplatne stanice Preljina, saopštili su Putevi Srbije. To onemogućava normalan protok vozila kroz naplatnu stanicu i izlazak sa auto-puta Miloš Veliki. Uoči prvomajskih praznika moguće su gužve, upozoravaju iz AMSS-a.

„Za one koji će putovati ka Čačku neka očekuju da će na ovom delu možda biti malo usporena vožnja. I danas će sigurno biti tih pojačanih talasa, zbog čega će na pojedinim deonicama gde ima radova, biti možda malo i usporenije vožnje“, kaže za N1 Jovica Mitić iz AMSS.

Savetuje se vozačima da obrate pažnju.

„Generalno, savet vozačima je da upravo zbog promenjivog vremena, kada je kolovoz vlažan, u ovim satima pojačanog saobraćaja, to može često da bude uzrok vanrednih zastoja, saobraćajnih nezgoda, i iz tog razloga je neophodno da vozači budu odgovorni, da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu uslovima na putu“, kazao je Mitić.

Inače, kako je javila reporterka N1, na graničnom prelazu Horgoš nema gužvi ni zastoja, iako građani Srbije od danas mogu u Mađarsku sa potvrdom o vakcinaciji, bez PCR testa.

Komentari

Vaš komentar