Ivanović: Za naprednjake i njihove saradnike zakoni ne važe

Vesti 02. maj. 202122:0426 komentara
Podeli:
Ivan Ivanović
Izvor: N1

Voditelj Ivan Ivanović izjavio je da "moramo da shvatimo da naprednjaci, njihovi prijatelji i saradnici mogu da rade šta hoće". "Za naprednjake i njihove saradnike zakoni ne važe. Mogu da vas 'ubiju, prebiju, opljačkaju, obljube ženu ili ćerku' i ništa im se neće desiti, osim ako predsednik ne naredi drugačije. To je jedno društvo koje nije normalno, to nije politika već zdrav razum", rekao je Ivanović.

povezane vesti

„Stanje u državi je odavno nepromenjeno, ali da su ljudi odavno počeli da se distanciraju od države i da to stanje u državi se trude da apstrahuju i da ne utiče na njihove živote. To nije dobar put za jedno društvo, ali je dosta korisno kao ‘prva pomoć’ koju građani sami sebi pružaju“, kaže Ivanović za Nova.rs.

O slučaju Palma i slučaju „bunga – bunga žurki“, na kojima je navodno podvodio maloletne devojčice, koje su služile kao zabava njemu i njegovim političkim prijateljima, kaže:

„Teško je da mi provalimo šta se tačno desilo. Sve ono što je sledilo tom događaju i nastupa Marinike Tepić u ‘Utisku nedelje’ i služi da nama ne bi bilo baš najjasnije šta se desilo. To je kao ta neka dispezija medijska, da odmah kada neko ko je blizak režimu ima neku ‘nezgodnu situaciju’ ide niz gostovanja na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, gde se svi trude da ‘otope oštricu’ optužbi koje su protiv nekoga ko je iz režima. Mi sad imamo tu situaciju da je Palma imao niz ‘perućih gostovanja’. Njemu su svi izašli u susret da on ispriča neku svoju verziju priče, iako mi imamo svedoka i ljude s aimenom i prezimenom koji su u javnost izašli sa podatkom“, rekao je Ivanović.

Pogledajte ceo intervju:

Komentari

Vaš komentar