Ivana Momčilović Odobašić prelazi na N1

Vesti 19. maj 202212:50 > 13:03 15 komentara
N1

Novinarka i urednica Ivana Momčilović Odobašić pridružuje se timu profesionalaca i vrhunskih novinara televizije N1 će svojim bogatim iskustvom u informativnom programu doprineti stvaranju novih formata i obogaćivanju programske šeme.

Gledaoci će Ivanu moći da gledaju već od juna u novom večernjem formatu koji će uvezati dnevni program i dati novi pogled na aktuelne teme.

„Imala sam sreću da sam do sada radila u redakcijama koje su negovale prijateljsku atmosferu, N1 je logičan nastavak takvih izbora. Toliko poznatih i dragih lica jedino srećem na porodičnim okupljanima. Sa većinom kolega sam radila u nekim prethodnim televizijama i ne osećam kao da je postojala pauza u ovih 11 godina koliko nisam bila u Srbiji. Samo smo nastavili gde smo stali, sada nešto stariji i iskusniji. I radujem se konačnom proizvodu koji će, nadam se, dodati vrednost onoj koju N1 odavno ima“, istakla je Ivana koja na N1 dolazi sa televizije Al Jazeera Balkans.

Karijeru je počela u Studiju B, a zatim je radila na B92 kao jedan od vodećih reportera.

Direktor N1 televizije Igor Božić kaže da je uvek zadovoljstvo kada se timu N1 pridružuju novi, kvalitetni ljudi, novinari koji su godinama gradili svoju karijeru i ime i koji sada vide da je N1 pravo mesto za njih.

„Ivanino iskustvo, poznavanje društvenih i političkih prilika i profesionalnost će doprineti u proizvodnji još kvalitetnijeg programa na N1 kojim ćemo u ovim zahtevnim vremenima odgovoriti na potrebe gledalaca i opravdati poverenje koje nam ukazuju“, navodi Božić.

Televizija N1 je od prošle jeseni uvela nekoliko novih autorskih emisija i serijala a gledaoce u narednom periodu publika može da očekuje i još noviteta. Za osam godina postojanja, N1 je sinonim za nezavisno, profesionalno i odgovorno novinarstvo.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare