Italijanski milioner na revakcini u Beogradu, čelnici grada se nadaju turistima

Vesti 02. jun 202119:27 25 komentara

Kad god hoće i ko god hoće, može na vakcinu. Ali još je bolje ako je na obostranu korist. Gradske vlasti iskoristile su tako revakcinaciju svetski poznatog milionera iz Italije da, na račun njegove slave, malo promovišu i Beograd i turizam i vakcine. Izvesni Đanluka Vaki, kog na društvenoj mreži Instagram prati čak 20 miliona ljudi, bio je dočekan kao zvezda na Beogradskom sajmu. U gradu kažu da im je premijerka Ana Brnabić pomogla da s njim ostvare kontakt.

Stiže, i to na Beogradski sajam. Ne Vesić, nego Đanluka Vaki, ali u društvu zamenika gradonačelnika, kome se ovoliko medija nije pojavilo ni kad je onomad s Jelenom Karleušom otvarao vakcinalni punkt u tržnom centru.

Ovaj Italijan ima milione, i dolara i pratilaca na društvenim mrežama, ipak, nema tih para kojim bi mogao da kupi vakcinu protiv koronavirusa, pa su se sa surpugom odlučili za Beograd, jer im je najbliži.

„Srećan što sam ovde i zahvalan što ste nam dali priliku da se vakcinišemo i što se prema nama ponašate kao da smo jedni od vas. Zaista se osećamo kao da smo kod kuće“, rekao je Đanluka Vaki.

„U ime grada Beograda želim da pozdravim Đanluku Vakija, koji se drugi put nalazi u našem gradu, danas je došao na revakcinaciju i za nas je njegov dolazak važan, jer je to promocija Beograda i promocija našeg turizma. Njegova popularnost u koju smo i sami mogli da se uverimo i u Srbiji i u svetu je za nas veoma dobra jer je to promocija našeg rada i našeg turizma“, kaže zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Tanjug/Jadranka Ilić

O popularnosti ovog italijanskog biznismena, koji naročito voli da pleše, svedočio je danas veliki i broj medija, ali i oni koji su ceo proces vakcinacije Đanluke Vakija prenosili uživo.

Kad to vide, naši će se vakcinisati, a stranci turistički doći u Beograd, uveren je Vesić, a i Đanluku ćemo još gledati.

„Organizujemo koncert, jer je on i di džej“, poručuje Vesić.

„Jedva čekam da dođem opet ovde i održim koncert, da svi zajedno uživamo u žurci i proslavimo lepotu ovoga grada i ljudi koji u njemu žive“, dodaje Vaki.

Više vesti o kovidu-19 i posledicama pandemije u zemlji i svetu čitajte na stranici Koronavirus.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare