Ipsos: Tekst Dragana Đilasa vid političkog pritiska

Vesti 19. maj. 202109:287 komentara
Podeli:
Dragan Đilas
Izvor: Tanjug / Jadranka Ilić

Autorski tekst Dragana Đilasa smatramo vidom političkog pritiska, ali i kao pokušaj da se ugrozi visoka reputacija koju naša kompanija ima u javnosti i među poslovnim partnerima i klijentima, poručio je direktor kompanije Ipsos Predrag Kurčubić.

On je reagovao na tekst Đilasa, objavljen u ponedeljak 17. maja u Danasu, pod nazivom „Agencije Ipsos i Faktor plus lažiraju istraživanja za SNS?“

Ipsosova istraživanja urađena su po svim etičkim principima i pravilima struke i, stoga, nikako ne mogu biti „lažna“, kako to Đilas tvrdi, predočio je Kurčubić.

Povezane vesti

„Da Ipsos svoj posao radi profesionalno i kvalitetno, prema njegovoj oceni, svedoči duga lista renomiranih klijenata“, rekao je on.

Kurčubić je istakao i činjenicu da je Ipsos već dugi niz godina daleko najveća agencija za anketna istraživanja u Srbiji, a i šire, kao i da je deo svetskog lanca Ipsos, koji posluje na 90 tržišta.

O tome, kaže Kurčubić, svedoči i čitav niz vrlo tačnih predikcija izbornih rezultata, koje je agencija Ipsos napravila u prethodnih 10 godina, a koje se lako mogu proveriti pretragom na internetu.

„Kako bismo zaštitili svoja prava, ugled i poslovnu poziciju, Ipsos će ubuduće na svaku neistinitu vest reagovati pravnim putem“, najavio je Kurčubić.

Komentari

Vaš komentar