Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije: Neko je lažno prijavio protest

Vesti 26. jul 202216:36 2 komentara
N1

Inicijativa za opstanak poljoprivrednika je saopštila da nije najavila, niti policiji prijavila nikakve proteste, već je to neko učinio u njihovo ime i tako pokušava da obmane poljoprivrednike.

Kako je navedeno, predsednik Inicijative Vukašin Baćina dobio je poziv Policijske uprave u Zrenjaninu da u roku od 12 časova od momenta prijema zaključka dostavi sve informacije vezane za prijavu protesta poljoprivrednika 31. jula.

PROČITAJTE I:

„Ovaj poziv nas je iznenadio jer mi nismo zakazali proteste. Ovo je samo još jedana prevara javnosti u nizu od nekih ljudi da se naša borba za opstanak obesmisleni“, istakla je Inicijativa u saopštenju.

Podsetili su da su predstavnici tog udruženja pre sedam dana u Beogradu imali sastanak sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem, gde du uspeli da postignu dogovor o nekoliko svojih zahteva.

„Sledeći sastanak sa ministrom će se održati u toku ove nedelje. Naša borba za spas agrara se nastavlja pregovorima za stolom a ne na ulicama“, navela je Inicijativa, ukazujući da zahteva od nadležnih organa da utvrde ko je lažno u njihovo ime prijavio proteste Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare