Ikodinović i Koroman u Odboru Narodne stranke za sport

Vesti 17. mar. 202114:04 > 14:4530 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović i bivši fubaler Ognjen Koroman biće predsednik i zamenik predsednika Odbora Narodne stranke za sport, rečeno je novinarima u sedištu te stranke u Beogradu.

Ikodinović i Koroman su naveli da se nisu formalno učlanili u Narodnu stranku, već da su došli „na poziv njenog predsednika Vuka Jeremića u koga imaju poverenja i sa čijim se idejama slažu“.

Ikodinović je rekao da će se njegov rad „bazirati na školskom sportu“, a nije želeo da komentariše rad resornog ministra Vanje Udovičića „dok se ne upozna sa onim što je on radio“.

Koroman je rekao da „živimo u diktaturi gde nije dozvoljeno da se razmišlja svojom glavom“ i da neko mora biti deo Srpske napredne stranke „da bi mogao da radi u fudbalu“. On je naveo da je imao takve ponude i da ih je odbio.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je rekao da će Ikodinović i Koroman raditi na „promeni katstrofalne situacije u srpskom sportu“.

„Kroz sport se ovde forsiraju podele, kao što se forsiraju podele u svakom delu društva i to mora da se menja“, rekao je Jeremić.

Jeremić je dodao da to što su Ikodinović i Koroman prihvatili da učestvuju u radu Narodne stranke „može da im donese probleme, da se možda nađu na stranicima tabloida“.

Komentari

Vaš komentar