I leskovački i kragujevački naprednjaci protiv Stefanovića

Vesti 18. maj 202119:00 > 21:49 6 komentara
Tanjug/MO/Jovo Mamula

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Leskovcu je izglasao nepoverenje ministru odbrane i visokom funkcioneru te stranke Nebojši Stefanoviću i podržao zahteve za njegovu smenu sa svih funkcija. Članovi odbora SNS u Kragujevcu "najviše nezadovoljstva iskazali radom Nebojše Stefanovića", koga su pozvali i na odgovornost.

Sem o ministru i visokom funkcioneru svoje stranje, leskovački naprednjaci su se bavili i pomoćnikom direktora Sportskog centra “Dubočica” Aleksandrom Petkovićem, kome je takođe izglasano nepoverenje.

Kako FoNet saznaje, izjašnjavanje o nepoverenju Petkoviću tražila su dvojica predstavnika mesnih odbora SNS koji su zaposleni u Sportskom centru.

Kragujevački odbor SNS osudio ponašanje Stefanovića

Gradski odbor SNS u Kragujevcu osudio je ponašanje bivšeg ministra policije i aktuelnog ministra odbrane Nebojše Stefanovića jer „nije na adekvatan način reagovao“ na optužbe u vezi sa prisluškivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ugrožavanje njegove bezbednosti.

Kako je prenela Radio televizija Kragujevac (RTK) svih 78 mesnih odbora SNS-a na teritoriji grada Kragujevca su u prethodnih nedelju dana održali sastanke „a članovi su najviše nezadovoljstva iskazali radom Nebojše Stefanovića“, koga su pozvali i na odgovornost.

Članovi mesnih odbora su izrazili i nezadovoljstvo radom pojedinih lokalnih funkcionera, a to pitanje će, kako prenosi RTK, Gradski odbor rešavati unutar stranke zajedno sa stranačkim organima.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare