Raščistio se put od Zlatibora ka Užicu, ne očekuju se veće gužve

Vesti 04. maj. 202114:26 > 19:2616 komentara
Podeli:
Gužva, saobraćaj, Zlatibor
Izvor: N1

Kod kožare u Užicu se dogodila saobraćajna nezgoda, zbog čega je tokom popodneva došlo do zastoja u saobraćaju. Od Bele zemlje do Užica iz pravca Zlatibora kolona vozila bila je dugačka pet kilometara. Reporteri N1 javljaju da se gužva raščistila i izveštavaju da posle podne i uveče nema očekivanih gužvi, iako se građani vraćaju sa mini odmora.

Na ulazu na put Miloš Veliki za razliku od prvog dana skraćenog odmora, kada su zabeležene velike gužve, situacija je znatno drugačija, javlja reporter N1.

Naš reporter, koji se nalazi u Preljini na kružnom toku kaže da je usporeniji saobraćaj i povećen broj vozila, ali da nema dužih zadržavanja vozila.

On je rekao i da su prethodne gužve, koje su se stvorile na silasku sa Zlatibora i u ulasku u Užice,  bile prouzrokovane  i udesom u Sevojnu. „Reklo bi da se razgušio taj put a jedan deo vozila verovatno je skrenuo u Požegi“, kaže naš reporter.

Iako je postojala mogućnost da tokom večeri dođe do gužvi, više se ne očekuje da se tako nešto dogodi.

I na autoputu iz pravca Čačka ka Obrenovcu situacija je stabilna i zadržavanja nema, javlja reporterka N1.

Nije zabeležen veći intenzitet saobraćaja ni u prepodnevnim ni u popodnevnim satima, kažu nadležni i očekuju da tako bude i kasno večeras.

 

 

Komentari

Vaš komentar