Gradski sekretar Nemanja Stajić provocirao građane na blokadama

Vesti 07. dec 202121:16 6 komentara
Beta/Amir Hamzagić

"Da su strah i panika uveliko zavladali u redovima SNS i da im se ljuljaju fotelje govori i to da je Vesić poslao svoj 'odred za legalizaciju' da vređa i provocira građane koji su mirno protestovali. Tu su bili ni manje ni više nego Nemanja Stajić, sekretar za poslove legalizacije objekata grada Beograda i član Glavnog odbora SNS-a, njegov brat Novak Stajić, licencirani stečajni upravnik i Marko Ilić, zaposlen u Stajićevom sekretarijatu i njegova desna ruka", kaže Mila Popović, predsednica Beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

Kako je navela, na snimku koji se nalazi na društvenim mrežama jasno se vidi kako njih trojica vređaju građane koji su blokirali put ka Brankovom mostu i na taj način izrazili svoj bunt protiv izmena Zakona o eksproprijaciji i Zakona o referendumu, prenosi Nova.rs.

„Najglasniji među njima je bio Novak Stajić, ali nije mnogo zaostajao ni Nemanja Stajić koji se pride na uvrede upućene građanima i smejao. Ne znamo šta je smešno u toj tužnoj slici ovom javnom službeniku, koji na ovaj način kupuje svoj mir i vraća usluge svojoj stranci. Sramotno je da ovakvi ljudi sede na bilo kojoj poziciji u Gradu, a kamoli da vode Sekretarijat za legalizaciju“, dodala je Popović.


SSP u saopštenju podseća i na „još uvek nerešen slučaj“ kada je Nemanja Stajić uhvaćen sa 26.500 evra na granici sa Crnom Gorom.

„Umesto da odgovaraju za mahinacije koje su sprovodili, oni su i dalje zaposleni u Gradskoj upravi, primaju platu od novca svih građana i to onih građana koje su vređali na ulici i smejali im se u lice“, piše u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare