Gradonačelnik: Beograd se dobro spremio za snežne padavine

Vesti 11. jan. 202111:00 > 11:065 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Beograd se dobro spremio za ove snežne padavine, radilo se tokom cele noći, a i trenutno je na terenu veliki broj radnika i mehanizacije, kako Zimske službe „Beograd- puta“, tako i ostalih gradskih komunalnih preduzeća, izjavio je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, prenosi Beoinfo.

“U toku poslednjih 24 sata posuto je 1.230 tona soli, na terenu je 350 radnika iz JКP ‘Zelenilo Beograd’ i 450 iz JКP ‘Gradska čistoća’ koji rade u tri smene. Na terenu je 24 kamiona ‘Beograd-puta’ više nego prethodnog dana”, rekao je Radojičić za TV Pink.

On je naveo da ima delova grada koji još nisu očišćeni, kao što su podavalska sela, delovi Barajeva i Кosmaj i da se na tome radi.

“Кada je u pitanju gradski prevoz skraćene su linije 407 i 312, dok ostale linije normalno funkcionišu“, istakao je Radojičić.

Govoreći o vakcinaciji protiv Кovida 19, gradonačelnik je rekao da je srećan što je počela vakcinacija zdravstvenih radnika, kao i da će se i on vakcinisati, jer je to jedina prava borba i pravi način da se zaštitimo od ove strašne bolesti.

“Vakcina je svetlo na kraju tunela i zato je važno da svi dobiju prave informacije o značaju vakcinacije”, istakao je Radojičić.

Više vesti o kovidu-19 i posledicama pandemije u zemlji i svetu čitajte na stranici Koronavirus.

Komentari

Vaš komentar