Građani dolaze na Sajam po treću dozu, uglavnom bez savetovanja sa lekarom

Vesti 18. avg. 202109:15 > 13:5912 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Vakcinacija trećom dozom vakcine protiv koronavirusa počela je u utorak. Jasno je samo ko može da je primi, a o tome za koju vakcinu bi građani trebalo da se odluče, mišljenja su različita. Na vakcinalnom punktu na Beogradskom sajmu građani su za N1 rekli da se, uglavnom, nisu savetovali sa lekarom i da su odlučili da prime vakcinu na osnovu mišljenja stručnjaka iznetih u medijima.

Građani sa kojima je razgovarao reporter N1 su rekli da nisu dobili obaveštenje od eUprave odnosno došli su na vakcinalni punkt samoinicijativno.

Pročitajte još:

Nedeljko, jedan od građana koji je primio treću dozu vakcine protiv koronavirusa, izjavio je za N1 da je kao prve dve doze primio kinesku vakcinu Sinofarm, a danas kao treću – Fajzer.

„Imate informacije sa svih strana, ne znate više kako da se ponašate. Međutim, nekako instiktivno, od samog početka hteo sam da primim Fajzer ali tada nije bilo mogućnosti“, rekao je Nedeljko, dodavši da mu je važno mišljenje stručnjaka odnosno konkretno epidemiologa Zorana Radovanovića.

S obzirom da je prošlo više od šest meseci od prvih doza, Nedeljko kaže da je došao „na svoju ruku“ na Beogradski sajam.

Pogledajte anketu:

Više vesti o kovidu-19 i posledicama pandemije u zemlji i svetu čitajte na stranici Koronavirus.

Komentari

Vaš komentar