Gordana Bjeletić ponovo na N1

Vesti 04. maj 202215:11 > 15:23 5 komentara
Gordana Bjeletić
Ivan Dinić

Televizija N1 od 1. maja je proširila svoj dopisnički tim u Nišu i njemu se ponovo pridružila poznata novinarka i doskorašnja urednica portala „Južne vesti“ Gordana Bjeletić.

„Povratak na N1 je meni, a vidim i ljudima u mom okruženju, nekako potpuno logična stvar. To je medij koji mi je omogućio da radim onako kako bi svaki novinar poželeo. Radujem se novim reportažama, novim pričama koje će u informativne emisije donositi život juga. Srećna sam da je sada tim sa juga Srbije duplo veći. Mnogi, s razlogom, procenjuju da u vestima nacionalnih medija nema dovoljno prostora za ono što se dešava van Beograda. N1 nije taj medij i radujem se što će ih biti još više“, navodi Gordana Bjeletić.

Ona je na N1 bila od osnivanja do 2019. godine kada je preuzela posao glavne i odgovorne urednice niškog portala „Južne vesti“.

„Želimo da našoj publici damo širu sliku iz cele Srbije i povratak Gordane Bjeletić u tim N1 će svakako doprineti da se bolje vide teme s juga i istoka zemlje. Iskustvo koje je stekla dok je rukovodila ključnim regionalnim portalom će biti neprocenjivo u sadržaju i kvanitetu tema i izveštaja iz tog regiona. Njen profesionalni pristup ojačaće naše dopisništvo, a njene reportaže, koje publika i dalje pamti, značajno će doprineti kvalitetnijem programu N1 s juga Srbije“, izjavio je news direktor N1 Igor Božić.

Gordana će iz Niša i istoka i juga Srbije izveštavati zajedno sa kolegom Milanom Stojanovićem.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare