Goran Vesić povukao tužbu protiv Aide Ćorović

Vesti 26. sep 202216:031 komentar
Izvor: N1

Visoki funkcioner Srpske napredne stranke Goran Vesić povukao je tužbu protiv aktivistkinje Aide Ćorović zbog teksta koji je ona podelila na društvenim mrežama u oktobru 2019. godine u vezi sa navodnim nameštanjem tendera za izdavanje kafane "Poslednja šansa" u Tašmajdanskom parku.

Pročitajte još:

Ćorović je za FoNet rekla da su se, nakon nekoliko odlaganja ročišta, Vesić i ona u ponedeljak sreli na sudu i da joj je on rekao da je spreman da povuče tužbu ako se ona ogradi od navoda u tekstu i na svojoj Fejsbuk stranici, na kojoj je i podelila sporni tekst, objasni da nije autorka tog posta.

Ona je, kako kaže, to prihvatila uz opasku da je Vesić trebalo da se lično oglasi saopštenjem i demantuje navode teksta.

Ćorović je rekla da će „sa velikim zadovoljstvom“ da objavi demanti čim joj bude odblokiran privatni Fejsbuk profil pošto je stalno prijavljuju neistomišljenici, ali da bi, ipak, volela da zna kakva je sudbina „Poslednje šanse“.

U spornom tekstu koji je Ćorović prenela, ocenjeno je da je Vesić, navodno, nameštao tender za „Poslednju šansu“ u korist biznismena Predraga Rankovića Peconija, a na štetu starog, tridesetogodišnjeg zakupca te kafane.

Vesić je tužio Ćorović iako ona nije autor tog teksta već ga je samo prenela na svoj Fejsbuk stranici.

Bez obzira na sve, kako kaže Ćorović, javnost treba da zna odgovor šta se zaista desilo sa tenderom za „Poslednju šansu“.

„Volela da znam kakva je sudbina ‘Poslednje šanse’, o čemu treba da se izjasni SRC Tašmajdan“, rekla je Ćorović za FoNet.

Komentari

Vaš komentar