Glišić: Svima je jasno da je Belivukovo svedočenje notorna laž

Vesti 22. jul. 202115:38 > 15:4863 komentara
Podeli:
Izvor: Darko Glišić

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je da je "svima jasno da je notorna laž" svedočenje vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka, u kome je optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove saradnike, medju kojima je pomenut i Glišić, da su od njega tražili više usluga.

Povezane vesti:

„Jasno je svima da je notorna laž u pitanju, to su ljudi koji se sve vreme bave politikom, sada napadaju one koji su ih uhapsili a promovišu one koji su im bili saradnici i zaštitnici. Čak su rekli da i nikog nisu ubili, a svi smo videli dokaze“, rekao je Glišić, a preneo B92.

Prema njegovim rečima, da on nije predsednik Izvršnog odbora stranke i blizak saradnik predsednika, sigurno ne bi bio pomenut.

Šef kriminalne grupe osumnjičene za više brutalnih likvidacija Veljko Belivuk na saslušanju u tužilaštvu pre dve nedelje negirao je da je ubica, ali je naveo da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegovi saradnici od njega tražili više usluga, medju kojima je pomenut i Glišić, objavio je danas portal „KRIK“.

Gojković: Pokušaj kriminalizacije predsednika Vučića

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković saopštila je da „širenje neistina“ o povezanosti predsednika Vučića sa Veljkom Belivukom „ima jedino za cilj pokušaj kriminalizacije predsednika“.

„Nije prvi put da se mnogi okupe u nameri da, u nedostatku argumenata, pretnjama, podmetanjima i klevatanjem predsednika i njegove porodice zapravo pokušaju da se obračunaju sa njim“, navela je Gojković u saopštenju.

Ona je ocenila da se „monstrumi koji su ubijali, sakatili, mučili i mleli ljude neće lako povući i odustati od  svojih kriminalnih, ekonomskih i političkih interesa“.

Komentari

Vaš komentar