Glišić: Izbore održati istovremeno, svaka čast Vučiću kako izdržava niske udarce

Vesti 16. avg. 202111:3139 komentara
Podeli:
Izvor: Darko Glišić

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je da bi početkom naredne godine trebalo da se, uz predsedničke i beogradske izbore, istovremeno održe i parlamentarni, kao i da je u članstvu SNS blizu 700.000 građana.

„Pa kad iz opozicije kažu da su toliko jaki neka nas pobede o istim trošku na svim nivoima, a ne da izlazimo nekoliko puta godišnje na izbore“, rekao je Glišić televiziji Hepi.

Povezane vesti:

On je rekao da „deo opozicije predvođene Draganom Đilasom misli da neko treba da ih uzme za ruke i dovede na vlast“, i poručio predsedniku SNS i države Aleksandru Vučiću – „svaka čast kako izdržava niske udarce (iz opozicije) na dnevom nivou, a vodi uspešnije nego bilo ko zemlju“.

Takođe, Glišić je najavio početak unutarstranačkih izbora za 1. septembar, na svim nivoima, tokom kojeg će se svi odbori izjasniti koga žele na mestu predsednika stranke i drugim najvažnijim mestima.

Prema njegovim rečima, za kraj oktobra planiran je kongres stranke, upravo na godišnjicu njenog osnivanja.

On je rekao da tokom unutarstanačkih izbora treba da se izasni ogroman broj ljudi, blizu 700.000 koliko je u članstvu SNS.

„Više od 10 odsto, gotovo 12-13 odsto, ukupnog biračkog tela je kod nas u članstvu. Oni treba da kažu svoje mišljenje da li su svi koji su unutar stanke radili dobro, da li su je dobro vodili, donosili dobre odluke“, rekao je Glišić.

Komentari

Vaš komentar