Georgiev: Đukanovićeve pretnje „puvanjak i dimna zavesa“

Vesti 26. jul 202216:34 2 komentara
N1

Direktor Njuzmaks Adrija Slobodan Georgiev kazao je za Nova.rs, povodom izjave poslanika SNS, advokata i člana Visokog saveta sudstva Vladimira Đukanovića da će Georgiev "odgovarati za svaku laž koju je napisao vezano za Jovanjicu, da Đukanović nema kapaciteta da se bavi ozbiljnim poslovima, da su njegove pretnje "puvanjak i dimna zavesa", te da će nastaviti da pita vlasti zašto rade ono što rade.

„Dolazi polako vreme da odgovaraš za svaku laž koju si napisao vezano za Jovanjicu“, napisao je Đukanović na Tviteru obraćajući se Georgievu.

Posle reagovanja Georgieva, Đukanović mu je ponovo odgovorio:

„Nego gde sam ja to tebi ili bilo kome pretio? Gde je pretnja u tome ako kažem da ćeš odgovarati za svaku laž koju si napisao? To je valjda nešto što je normalno. Nego vidim da si se baš uplašio. Samo za tebe naručujem ‘Obriši suze mala moja'“, napisao je Đukanović na Tviteru.

Slične poruke poslate su i novinaru NIN-a Vuku Cvijiću, glavnom uredniku KRIK Stevanu Dojčinoviću, novinarki Jeleni Zorić.

Reagovalo je Udruženje novinara Srbije (UNS), koje je ocenilo da verbalni obračun funkcionera vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) i advokata Vladimira Đukanovića s medijima i novinarima prevazilazi granice kritičke komunikacije i ugrožava bezbednost novinara, navodi Nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare