Gajić: Intervju Obradovića za N1 ne može se porediti sa intervjuisanjem Koluvije

Vesti 14. okt. 202108:5313 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Advokat uzbunjivača iz namenske fabrike "Krušik" Vladimir Gajić izjavio je da nije uporediv intervju njegovog klijenta Aleksandra Obradovića koji je razgovarao s novinarom, sa intervjuom osumnjičenog za organizovanje najveće plantaže marihuane u Evropi Predraga Koluvije s funkcionerom Srpske napredne stranke (SNS) i advokatom Vladimirom Đukanovićem.

Obradovića je intervjuisao tada direktor programa TV N1 Jugoslav Ćosić, ne u svojostvu njegovog branioca, novinara, predsednika skupštinskog Odbora za pravosuđe, člana Visokog saveta sudstva i člana Državnog veća tužilaca, što su sve funkcije koje ima Koluvijin advokat Vladimir Đukanović“, rekao je Gajić za list „Danas“.

POVEZANE VESTI:

Gajić je naveo da intervjuisanje Obradovića može da bude isto sa intervjuom Koluvije „samo onome ko je lično zainteresovan za biznis“ na poljoprivrednom dobru „Jovanjica“, gde je pronađena droga, a koje je, kako tvrdi, subvencionisala država.

„U realnom životu ne postoji evropska država koja je legalizovala proizvodnju narkotika, odnosno konoplje koja ima u sebi sadrži negde i po 17 odsto THC-a. Niti postoji evropska država koja daje subvencije iz državne kase ovakvoj vrsti poljoprivrede“, naglasio je on.

Izvor : N1

Upitan da li je u toku sa aktuelnim dešavanjima, uzbunjivač Obradović je odgovorio da sve prati, ali da se više ničemu ne čudi, niti zbog toga besni.

Obradović je pre više od dve godine dostavio dokumenta koja pokazuju da je pokojni otac današnjeg ministra odbrane Nebojše Stefanovića, Branko, posredovao u prodaji oružja iz državne fabrike „Krušik“.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, povodom kritika intervjua koji je funkcioner njegove stranke Vladimir Đukanović uradio sa klijentom Koluvijom, prvooptuženim za uzgajanje više od tone droge, da su „Pulicerovu nagradu hteli da dodele za intervju“ s Obradovićem dok je bio u kućnom pritvoru, a Koluvija „ne sme“ da daje intervjue.

Komentari

Vaš komentar