Fondacija Alek Kavčić: I originalni štampani udžbenici po povoljnim cenama

Vesti 17. mar 202110:5818 komentara
Izvor: N1

Fondacija Alek Kavčić saopštila je danas da je učenicima i roditeljima omogućila i opciju da, osim udžbenika u PDF formatu, dobiju i originalne štampane udžbenike.

Za svega dva dinara po stranici moguće je naručiti komplete udžbenika za prvi, drugi i treći razred izdavača „Nova škola“, kao i udžbenike za tehniku i tehnologiji od 5. do 8. razreda izdavača „Infotehnika“, pa bi ceo komplet udžbenika izdavača „Nova škola“ za 1. razred koštao otprilike 1.200 dinara.

povezane vesti

Udžbenici koji su postavljeni na sajt besplatnabiblioteka.com će tu i ostati, i apelujemo na roditelje da nema potrebe da žure sa kupovinom udžbenika za narednu školsku godinu, rekao je profesor Alek Kavčić.

On je rekao da bi bilo dobro da se ukine višegodišnja praksa „kreditiranja“ izdavača po kojoj roditelji udžbenike počnu da plaćaju već sada, a dobijaju tek u septembru.

Svi udžbenici koji se nalaze na sajtu besplatnabiblioteka.com odobrilo je Ministarstvo prosvete i nalaze se u Katalogu udžbenika.

Apelujemo na roditelje da štede papir, te da štampaju ili naručuju štampana izdanja samo onih udžbenika ili radnih svezaka koji se pokažu da su zaista potrebni u nastavi.

Dostava jednog paketa udžbenika košta 216 dinara za porudžbine vrednosti manje od 2000 dinara, a besplatna je za pakete veće vrednosti.

Apelujemo na roditelje, ako ima potrebe za naručivanjem štampanih izdanja za jedno odeljenje, da se udruže i zajednički naruče veči broj štampanih izdanja i tako obezbede besplatnu dostavu, navodi se u saopštenju fondacije.

Komentari

Vaš komentar