FK Partizan: Golman Popović je dobro, u svesnom je stanju

Vesti 12. feb 202215:49 > 16:03 0 komentara
N1

Golman Partizana Aleksandar Popović je dobro i u svesnom je stanju, saopštio je taj klub nakon što je čuvar mreže crno-belih ostao bez svesti posle duela sa jednim igračem niškog Radničkog. "Prva informacija od timskog doktora Siniše Petkovića je da je Aleksandar Popović dobro, u svesnom je stanju, ali će morati na preventivno snimanje buduići da je izgubio svest na deset sekundi", saopštili su crno-beli.

„Prva informacija od timskog doktora Siniše Petkovića je da je Aleksandar Popović dobro, u svesnom je stanju, ali će morati na preventivno snimanje buduići da je izgubio svest na deset sekundi“, saopštili su crno-beli.

Povezane vesti

Vrlo brzo nakon ovog saopštenja Partizana, klub je preneo i saopštenje niškog Univerzitetskog kliničkog centra u kojem se navodi da je detaljnim pregledom u Urgentnom centru utvrđeno da je Popović doživeo lakši potres mozga.

„Nakon kraćeg gubitka svesti, pacijent je osvešćen, nema vidljivih fizičkih povreda, nema znakova unutar lobanjskih povreda, svestan je i orijentisan i nakon ukazane pomoći nije bilo indikacija za eventualno dalje hospitalno lečenje“, navodi se u saopštenju.

Sredinom prvog poluvremena utakmice u Nišu, između Radničkog i Partizana, Popović je ostao na travi posle snažnog sudara sa domaćim igračem Stefanom Mitrovićem.

Nakon ukazane lekarske pomoći na terenu, Popović je kolima hitne pomoći prevezen u bolnicu, a medju stativama ga je zamenio Nemanja Stevanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!