Faktor plus: Ako je Đilas hteo da nas uplaši – uspeo je, optužba bez uporišta

Vesti 18. maj 202107:59 > 08:0115 komentara
Izvor: Medija centar Beograd

Direktor agencije Faktor plus Vladimir Pejić izjavio je da optužba predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa da ta agencija lažira rezultete istraživanja "izaziva neprijatnost koja nema nikakvog uporišta".

„Ako je Đilasu bio cilj da nas uplaši – uspeo je u tome, ne zato što je bio u pravu nego zato što smo mi laka meta. Ipsos je međunarodna agencija koja je zaštićena na jedan način, Đilas je s druge strane političar koji je veoma finansijski moćan čovek, a mi smo jedna mala firma i laka meta, ne samo za Đilasa nego i za ostale političare“, rekao je Pejić za list Danas, povodom autorskog teksta predsednika SSP u tom listu.

Iz agencije za istraživanje javnog mnjenja Ipsos stratedžik marketing nisu odgovorili na molbe Danasa za komentar, naveo je ovaj list. Kako nazvanično saznaje Danas, u toj agenciji razmišljaju o tužbi protiv Đilasa.

Đilas je u autorskom tekstu za Danas izneo da se u svakom objektivnom istraživanju javnom mnjenja vidi da građani Srbije nisu zadovoljni aktuelnom vlašću i naveo da agencije Ipsos i Faktor plus „lažiraju podatke za Srpsku naprednu stranku“.

Komentari

Vaš komentar