Euro Litijum Balkan sponzoriše sportske klubove i udruženja građana u Valjevu

Vesti 03. okt 202211:068 komentara
Izvor: N1/arhiva (ilustracija)

Kanadska kompanija Euro Litijum Balkan, pored VK "Valis" i FK "Radnički", o čemu je N1 informisao ranije, sponzoriše još nekoliko valjevskih sportskih klubova i udruženja građana.

Prema zvaničnim podacima ELB, ova kompanija novčanim sredstvima sponzoriše i Košarkaški klub Metalac, Rvački klub Valjevac i Fudbalski klub Divci, kao i udruženja građana Autizam Valjevo i Centar za poboljšanje uslova života Roma.

Povezane vesti

„Imajući u vidu da je Euro Litijum Balkan kompanija sa visokom svešću o važnosti razvoja društvene zajednice u okviru koje posluje, trudimo se da izađemo u susret svim organizacijama i udruženjima koja nam se obrate za pomoć. Euro Litijum Balkan je generalni sponzor VK Valis godinu dana unazad, što se može videti i po rezultatima koje ovaj tim postiže. Sportske organizacije FK Radnički, RK Valjevac, KK Metalac i FK Divci takođe su dobile određena sredstva od naše kompanije, kao i UG Autizam Valjevo i Centar za poboljšanje uslova života Roma“, navode iz kompanije.

Govoreći o budžetu koji izdvajaju za ovu svrhu, iz kompanije Euro Litijum Balkan ističu da on zavisi od vrste donacija i sponzorstava koji su planirani za određeni mesec. Upitani da preciziraju sa kolikim novčanim iznosima su navedeni klubovi i udruženja sponzorisani, iz Euro Litijuma su odgovorili da je politika kompanije da ne objavljuju novčane iznose koje doniraju udruženjima i sportskim klubovima i da, na žalost, ne mogu dati odgovor na to postavljeno pitanje.

Nema odgovora ni na pitanja koliko ukupno sportskih klubova i udruženja im se do sada obratilo za pomoć za sponzorstvo ili donaciju i da li postoje zahtevi za sponzorstvo koje je kompanija Euro Litijum odbila.

Komentari

Vaš komentar