Osmani i Kurti: Rasvetliti ubistvo dvojice zvaničnika DPK u Peći

Vesti 09. sep. 202111:16 > 15:292 komentara
Podeli:
Izvor: Shutterstock

Predsednica Kosova Vjosa Osmani i premijer Aljbin Kurti izrazili su saučešće porodicama zbog dvostrukog ubistva u Peći i zatražili od nadležnih organa da što pre rasvetle taj slučaj.

U Peći su u sredu uveče ubijene dve osobe, obojica visoki zvaničnici Demokratske partije Kosova (DPK) – Astrit Ademaj, kandidat za gradonačelnika Peći, i Bljerand Kadriaj, bivši kandidat za gradonačelnika Dečana.

Povezano:

„Bila sam tužna kada sam primila vest o tragičnom događaju u Peći, u kojem su život izgubili kandidat Demokratske partije Kosova (DPK) za gradonačelnika Peći i bivši kandidat za gradonačelnika Dečana“, rekla je Vjosa Osmani i pozvala agencije za sprovođenje zakona da rasvetle dvostruko ubistvo, preneo je RTK2.

Kurti je na Fejsbuku naveo da je šokiran sinoćnjim događajem u Peći i pozvao agencije za sprovođenje zakona da što je pre moguće rasvetle slučaj dvostrukog ubistva sa najvećom ozbiljnošću.

„Prema zvaničnoj potvrdi kosovske policije, na mestu događaja ubijena su dva državljanina naše zemlje, kandidat za gradonačelnika Peći A.A. i bivši kandidat za gradonačelnika Dečana B.K, obojica iz redova DPK“, napisao je Kurti.

Detalje donosi naša reporterka Zana Cimili u okviru emisije N1 Studio Live:

Komentari

Vaš komentar