Dveri: Nebulozna objašnjenja Sotirovski o stanu za njenog zeta

Vesti 22. sep. 202114:229 komentara
Podeli:

Pokret Dveri ocenio je "nebuloznim" objašnjenje gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski da stan za čiju se dodelu kvalifikovao njen zet nije socijalan. Dveri su tim povodom održali konferenciju u Nišu i poručili da je gradonačelnica "pomešala lončiće" i da kao funkcionerka ne pravi razliku između javnog i privatnog.

Povezane vesti:

Tamara Milenković Kreković iz Dveri istakla je da se radi o stanovima beneficirane cene, niže od tržišne, a da razliku u ceni ne plaća Gradska stambena agencija, nego građani Srbije i Niša.

„Ovde se radi o morlanom pitanju, a ne o pitanju na koji teren gradonačelnica pokušava da prebaci svoja nebulozna objašnjenja“, rekla je ona za N1.

Prema njenim rečima, očigledno je da gradonačelnica „koristi položaj i ne onemogućava zeta da učestvuje na takvom konkursu, što jeste sramno“.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski potvrdila je da se na listi građana Niša kojima je odobrena kupovina stanova Gradske stambene agencije nalazi i njen zet Vedran Ivanović, i da je reč o stanovima koji nisu socijalni.

Komentari

Vaš komentar