Dva udruženja građana se priključila zajedničkoj platformi DSS i POKS

Vesti 10. feb 202113:04 10 komentara
Fonet

Demokratska stranka Srbije i Pokret obnove kraljevine Srbije saopštili su da su se njihovoj političko-programskoj platformi pod nazivom Nacionalno-demokratska alternativa priključila još dva udruženja građana iz Sombora i Beograda.

Povezane vesti

Reč je o udruženju „Tim za život“ iz Sombora i „Odbrana“ iz Beograda, koji se bave očuvanjem tradicionalnih porodičnih vrednosti, borbom protiv nasilja nad ženama i povećanjem nataliteta.

„Porodica je temelj našeg društva i zbog toga moramo negovati tradicionalne porodične vrednosti, a ne one koje nam se nameću spolja i koje nisu za nas prirodne. Država mora da donese mnogo podsticajnije mere za povećanje nataliteta i da se mladi lakše opredele za normalan brak muškarca i žene i za dobijanje potomstva“, rekao je predsednik DSS Miloš Jovanović.

Predsednik POKS Žika Gojković je dodao da globalizam nameće nove vrednosti, koje su u suprotnosti sa srpskom tradicijom, kulturom i vrednostima kao što su čast, poštenje, požrtvovanost, saosećanje i ljubav prema otadžbini i porodici, ali da to vreme treba da se vrati.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare