DS Jagodina: Dragan Marković i SNS ponovo vode svoje „dvorjane“ u Paraliju

Vesti 09. avg 202210:02 10 komentara
N1/Milan Nikić (arhiva)

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković uz pomoć SNS organizuje novo besmisleno turističko putovanje (26-31. avgust)  svojih "dvorjana" u Paraliju, tvrde u jagodinskom odboru Demokratske stranke.

„Ovim povodom, Grad Jagodina na ime prevoza 480 ljudi treba da plati oko 18.000 evra. Jagodina je ove godine više puta slala ‘delegacije’ po letovalištima kao što su Paralija i Hurgada u Egiptu i za te izlete potrošila oko 180.000 evra. Ovoga puta ‘delegaciju’ činiće poljoprivrednici, zdravstveni radnici, sveštenici, udruženja građana i drugi“, kaže za N1 Petar Jovanović, predsednik demokrata u Jagodini i član Izvršnog odbora DS.

Jovanović ističe da je „prosto nepristojno i bahato ponašanje Jedinstvene Srbije i SNS koje troše toliki novac za besmislena turistička putovanja, od kojih građani Jagodine nemaju nikakve koristi – naprotiv imaju samo štetu, tim pre što su računi mnogih škola, bolnica i drugih javnih subjekata u blokadi. Ovaj novac bi svaka odgovorna vlast potrošila na deblokiranje pomenutih računa, za pomoć socijalno ugroženim kategorijama, pomoć samohranim roditeljima i u druge humane svrhe. U Paraliju idu 26. do 31. avgusta“.

Demokratska stranka se pita ko su donatori i kakav je interes donatora da finansiraju turistička putovanja ove dve stranke.

Dodaju da se takođe pitaju „šta će poljoprivrednici, lekari, sveštenici i drugi naučiti u Paraliji, osim da dobro upamte imena stranaka za koje treba da glasaju“, kažu u DS.

„Prvog dana dolaska na vlast Demokratske stranke 2024. godine ova praksa će biti ukinuta, a pomoć donatora preusmerena na stvarne potrebe građana“, zaključuje za N1 Petar Jovanović, predsednik Gradskog odbora DS u Jagodini.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare