DS ispred sedišta SNS tražio ostavku Vučića, „slučajne prolaznice“ ga branile

Vesti 26. jul. 202119:2416 komentara
Podeli:

Demokratska stranka ocenila je na konfereciji za novinare ispred sedišta SNS, povodom početka desete godine vlasti naprednjaka, da je taj period obeležila kriminalizacija društva, niz neispunjenih obećanja i zbog toga traže ostavku predsednika Srbije Aleksandra Vućića. Tokom konferencije veliki broj, kako za sebe kažu slučajnih prolaznica, imao je potrebu da iskaže podršku naprednjacima i uputi uvrede demokratama.

Srpska napredna stranka ulazi u desetu godinu vlasti, pa su članovi DS odlučili da ispred centrale SNS održe konfereciju za novinare kako bi podsetli na to kako izgleda naprednjačka vlast. Ispostaviće se, ponedeljkom od 10.00 do 10.15 ispred sedišta SNS prolazi veliki broj šetača spremnih da vređaju demokrate.

Povezane vesti

„Čestitam preživelim građanima Srbije, koji su preživeli vlast stranke čije je istaknuti član Veljko Belivuk, čestitam svim građanima Srbije koji u su preživeli vlast stranke koja u svojim redovima ima Dragoljuba Simonovića, predsednika opštine Grocka koji je optužen za paljenje kuće novinara (Žig info) Milana Jovanovića“, kazao je član DS Srđan Milivojević.

Dok je on govorio jedna prolaznica je dobacila „sram vas bilo… lopuže jedne“.

Njegova stranačka koleginica Tatjana Manojlović rekla je da je „Vučič u ovom trenutku najusamljenji čovek u Srbiji, jer ga napustaju oni koje je do juče hranio i o njima brinio, jer ga baš ti ujedaju za tu ruku koja ih je hranila, Svega je on svestan“.

I dok je ona govorila prolaznica je doviknula „gospođo, je l’ može pitanje, zar vas nije sramota da tražite ostavku. Lopovi, lopovi, još biste da kradete, a sve ste pokrali“.

Na pitanje kako se zovu ne odgovarajuju, a na pitanje da li su članice Srpske napredne stranke kažu ‘ne’, već su  samo slučajne prolaznice u vreme konferencije DS .

„Evo, pitam gospođu ‘da li pamtite ime Olivera Ivanovića , da li pamtite ime Stanike Gligorijević, ubijene na naplatnoj rampi, da li znate da nedostaje dva minuta snimka ubistva te žene“, kazao je Milivojević, na šta su mu „slučajne prolaznice“ odgovorile sa „bando lopovska, šta ste vi uradili u vašoj vladavini“.

Došlo je do razgovora između dve prolaznice.

„Sve vam je bilo dobro kad je Đilas bio na vlasti…“, kazala je jedna

„Ali, čekajte, bilo vam je divno devedesetih. Niste išli na posao, prinudni odmor, stizala platica, ništa nije radilo…“, navela je druga na šta je prva rekla „jeste bilo fino. A onda sam isterana, zahvaljujući Đilasu“.

„Nije to bilo zahvaljući Đilasu, već ovim istima, i oni su tad bili na vlasti.“, kazala je jedna od žena.

„Daj Bože, neka ih Bog poživi bar još pet godina, da doteraju ovu Srbiju u red“, odgovorila je druga.

Odmah po završetku konferencije, opao je i broj slučajnih prolaznica ispred sedišta Srpske napredne stranke.

Komentari

Vaš komentar