Drobnjak za Nova.rs nakon optužnice: Nisam kriv

Vesti 22. maj. 202113:31 > 13:4224 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Nakon što je pokrenuta optužnica protiv Zorana Drobnjaka, on je za portal Nova.rs rekao da ne zna o čemu se radi.

Više javno tužilaštvo u Valjevu je podnelo optužnicu protiv Zorana Stojisavljevića i Zorana Drobnjaka, kao i Javnog preduzeća „Putevi Srbije“, zbog saobraćajne nesreće novembra 2017. godine na putu Ub – Lajkovac u kojoj su dve osobe poginule, a jedna povređena.

Nakon pokretanja optužnice, Nova.rs kontaktirala je Drobnjaka koji je kratko prokomentarisao pomenuti slučaj.

„O kakvoj optužnici pričate? Zovete me kada je ovo u pitanju, a ne pitate šta se radi po celoj Srbiji. Naravno, ja tu ništa nisam kriv. Za sva pitanja pošaljite mi poruku“, rekao je Drobnjak za Nova.rs.

„Niko mi nije rekao za optužnicu, eto vi ste saznali pre mene“, kratko je rekao Drobnjak.

Mali snima, Vučić vozi: Drobnjaku je najteže

Ministar finansija Siniša Mali objavio je na svom Instagram nalogu snimak na kojem se vidi kako predsednik Srbije Aleksandar Vučić vozi njega, ministra građevinarstva Tomislava Momirovića i direktora JP „Putevi Srbije“ Zorana Drobnjaka.

„Ono kad vas vozi predsednik Srbije. Na putu ka selu Dobrić, kod Šapca. Obilazimo našu lepu zemlju! Živela Srbija“, objavio je Mali u opisu snimka, piše Nova.rs.

„Evo nas u dobroj atmosferi, na putu za Šabac, selo Dobrić, Toma Momirović, ministar, iza mene je Zoran Drobnjak, direktor Puteva Srbije. Imamo i jednog dobrog, ozbiljnog, ali nekvalifikovanog vozača, našeg predsednika“, rekao je Mali.

„Samo se ti zezaj“, kratko je odgovorio Vučić.

Mali je podelio i deo atmosfere, te naglasio kome je najteže.

„Najteže je inače Zoranu Drobnjaku pošto odgovara za svaku rupu na ovom putu, a ja moram da se pravim da ponekad i ne čujem kada je potreban novac za izgradnju novih puteva i rekonstrukciju postojećih. Ali idemo u dobroj atmosferi, slušamo radio Karolinu, malo pevušimo i čekamo sledeću naplatnu rampu. Idemo, živela Srbija“, zaključio je ministar finansija.

Komentari

Vaš komentar