Dragan Marković: Ako žrtve postoje, neka idu u policiju i tužilaštvo

Vesti 23. apr. 202114:37 > 14:409 komentara
Podeli:
Dragan Marković Palma
Izvor: Tanjug / Tanja Valič

O podvođenju maloletnica i žena u Jagodini, ponovo se oglasio prvi čovek tog grada Dragan Marković Palma, koji kaže da su u celu priču uključeni izmišljeni svedoci i žrtve.

„Takva vrsta napada nije prijatna, sa izmišljenim žrtvama, da se stavlja u ulogu advokata radnica milionerskog političara Dragana Đilasa, a da navodno postoje neke žrtve“, kazao je Marković u gostovanju na TV Happy.

Marković je pozvao sve žrtve, ako postoje, kako je rekao, da se jave policiji.

„Ako te žrtve postoje, neka idu u policiju i tužilaštvo i neka prijave – e, mi smo bili tu i tu, nama se desilo to i to. Naravno da ne postoje“, rekao je Marković.


TV Happy

Pomoćnica gradonačelnika Jagodine Marija Jovanović, jedna od 393 žene koje su tužile potpredsednicu Stranke Slobode i pravde (SSP) Mariniku Tepić zbog navoda o podvođenju u Jagodini, za N1 je rekla da je bila na svim putovanjima i proslavama koje je organizovao Dragan Marković Palma i da ni na jednoj od njih nije zabeležena nijedna neprijatnost. Čast i zadovoljstvo je raditi za Markovića, kazala je Jovanović i dodala da je Tepić iznela niz kleveta i laži zbog čega su podnete tužbe.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić napisala jena Tviteru da u ponedeljk ide u Jagodinu da da iskaz.

U ponedeljak u 13h u Jagodini dajem iskaz o Palmi i saznanjima o pedofiliji i podvođenju. U policiji, koja okreće glavu dok nas napadaju. Za tužioca, koji postupa tek kad Palma zamoli. Žele imena? Da ih Palma potraži? Prvo zaštita žrtava i svedoka i izmeštanje procesa iz Jagodine“, napisala je na toj društvenoj mreži.

Podsetimo, Tepić je pre nekoliko dana na konferenciji za novinare prikazala video snimak za koji je rekla da je svedočenje čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao, po njenim rečima, „podvođenju“ devojčica i žena u tom gradu.

Marković je negirao ove tvrdnje, navodeći da je Tepić iznela laži, te da će zbog toga morati da ide u zatvor.

Tepić je potom, u gostovanju na N1, pročitala još jedno svedočenje i izjavila da ima više svedoka da je predsednik Jedinstvene Srbije podvodio maloletnice i žene u Jagodini. „Ne bih sebi dozvolila da rizikujem sa jednim iskazom i sa tako velikom temom koja bi srušila svaku vladu, naravno da imam više svedoka“, rekla je Tepić.

Komentari

Vaš komentar