Vučić sutra u Sarajevu, donosi vakcine

Vesti 01. mar 202114:57 > 18:17 60 komentara
Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručiće sutra kontingent vakcina kompanije AstraZeneka, koji Republika Srbija donira Bosni i Hercegovini, saopšteno je iz kabineta predsednika.

Donaciju vakcina dočekaće predsedavajući i članovi Predsedništva Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik, Željko Komšić i Šefik Džaferović.

Pročitajte još:

Primopredaja kontingenta vakcina neophodnih za imunizaciju građana Bosne i Hercegovine protiv virusa korona, biće organizovana na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu, navedeno je u saopštenju.

Prethodno je predsednik Vučić za Dnevni avaz potvrdio da će lično sutra doći u Sarajevo, gde će predati kontigent vakcina protiv koronavirusa.

„Dolazim sutra u Sarajevo, samo na aerodrom. Želim da donesem nešto što pripada svim našim balkanskim narodima“, rekao je Vučić za taj sarajevski list.

Avaz piše da će predsednik Srbije predati 5.000 doza vakcine.

„Nije važno ko je nabavio vakcine, zato što je to važno za zdravlje građana. Mislim da to može da pomogne u Bosni i Hercegovini svim lekarima pre svega, koji rade u crvenoj zoni i nekim starijim ljudima“, rekao je Vučić.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare