Đilas: Neophodno je jedinstvo svih opozicionih snaga ako želimo promene u Srbiji

Vesti 15. okt 202118:519 komentara
Podeli:
Dragan Đilas
Izvor: N1

Stranka slobode i pravde je svesna da sama ne može ništa da promeni u Srbiji i da je neophodno jedinstvo svih opozicionih snaga, a ako se ide na izbore, treba učiniti sve da ta lista bude što jedinstvenija, rekao je u Rači predsednik te stranke Dragan Đilas.

On je naglasio da na listi treba okupiti što više političkih organizacija, nestranačkih ličnosti i boraca protiv neofašizma koji vlada Srbijom u proteklih devet godina.

Povezane vesti

Đilas je najavio da će odmah nakon što svi zauzmu svoje stavove, zajednički saopštiti da li će se, čak i pod ovim uslovima, ići na izbore ili ne.

„Znam da su građani nestrpljivi i očekuju da što pre saopštimo odluke, ali verujte mi da su to važne i teške odluke i o njima se puno promišlja iz prostog razloga što je ovakva situacija nezabeležena u istoriji ove zemlje“, istakao je Đilas.

Predsednik SSP je rekao da za opoziciju nema bolje kampanje od onoga što radi Srpska napredna stranka.

„Ljudi vide i razumeju nepravde i razlike. Radnici mi kažu da rade za 30.000 dinara, a Tomislav Nikolić koristi Titovu vilu u kojoj samo održavanje bazena košta 500.000 dinara“, kazao je Đilas.

Komentari

Vaš komentar